Behandelingen

Pedicure, manicure, voetreflexzonemassage, gellak, voetscrub, voetmassage, waxen

IMG_4869.JPG

Pedicure behandeling

Medische pedicure

Medische pedicure

Voor de behandeling van voetproblemen, zoals ingegroeide nagels, likdoorns en schimmelnagels. Nagels worden geknipt, gefreesd en gepolijst. Eelt wordt verwijderd en netjes glad gefreesd met de pedicuremotor. Er wordt gewerkt met water wat de behandeling koelt waardoor het prettig aanvoelt. Aan het einde van de behandeling worden de voeten ingecremed met een voedende voetencreme.

€ 32,50

Manicure

Manicure

De handnagels worden gevijld en gevoed met keratine. Handen worden gescrubd, met warme doek schoongemaakt. Handen krijgen dan een handmasker. Dan een korte massage met een voedende handcreme.

€ 32,50

Gellak

Gellak

Een behandeling gericht op het verzorgen van de nagels met een gellak die zeker 2 weken blijft zitten ! Bij een combibehandeling pedicure incl. gellak ontvangt u € 2,50 korting

€ 25,00

Waxen bovenlip & kin

Waxen bovenlip & Kin

Wax van Lycon, prettige wax die zonder veel pijn de haartjes verwijderd van bovenlip en kin.

€ 20,00

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Een ontspannende voetreflexzonemassage van de voeten, waarbij druk wordt uitgeoefend op bepaalde reflexpunten voor het herstellen van het lichamelijke evenwicht. De behandeling kan ook gecombineerd worden met een pedicurebehandeling bij aangeven van de afspraak en wordt een korting toegepast

€ 32,50

Pedicure incl. lakken

Pedicure incl. lakken

Pedicurebehandeling met lakken van de teennagels. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de lak van Depend O2, deze lak is zuurstof doorlatend en zorgen dat de nagels niet zo vergelen en bij behandeling van mycose nagels kan men gewoon de nagels blijven behandelen. 

€ 39,50