FeetCare4u in Haastrecht

Kwaliteit en aandacht voor uw voeten. Ik ben Anita Scheer-Bioch gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. 
 

Contact opnemen

IMG_4246

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Sinds 2000 actief pedicure en heb contracten afgesloten met de podotherapeuten Wender en Rondom. Mijn praktijk is op de Kleine Haven 3a in Haastrecht. Ik ben werkzaam in mijn praktijk op de dinsdag - woensdag - donderdag en de woensdag avond.

Pedicure

Verzorging van de nagels, likdoorns verwijderen, eelt verwijderen, kloven behandelen, behandeling van schimmelnagels, ingroeiende nagels, verzorging van de huid.

IMG_4869.JPG

Gecontracteerde zorg

Diabetische en reumatische voetzorg wordt doorgestuurd door de podotherapeut naar de medisch pedicure en deze wordt grotendeels vergoedt.

 

provoet

Ontspannen voetreflexzonemassage

 Stimulering van de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming en het verhoogt het immuumsysteem.

IMG_4312.JPG

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.